KR'Karrei Doris  

Cream

Sverige

Vi kallar henne Doris.  Hon är från vår egen uppfödning Kennel KR'Karrei och är den första tik som vi sparat därifrån.

Doris är en mycket mjuk tjej som är ganska orädd men försöker visa respekt för de äldre hundarna och våra katter. Hon försöker ändå att mopsa upp sig och blir då genast tillrättavisad, då vill hon be om förlåtelse och ska slicka de andra i mungipan, vilket en del av de andra hundarna uppskattar :-). Hon och Vera, en av våra andra tikar, kommer enormt bra överrens och dessa kan hålla på och leka och jaga varandra i timmar.

Doris är mycket uppmärksam och lärde sig att lyssna till sitt namn vid en mycket tidig ålder. Hon är enormt matglad och hennes favoritställe är köket. Hon är så fruktansvärt aktiv att all mat hon stoppar i sig behöver hon. Så det är inget fel på hennes aptit och på livet :-).

Hon är en tjej som även vill ha mycket närhet och kommer gärna upp i famnen med sina leksaker och lägger sig tillrätta för att fortsätta att leka med det hon har dragit med sig. När dammen i trädgården är isfri dyker hon gärna ner för att hämta upp blad, gräs och det vi har planterat :-( . Inomhus älskar hon att bada i vattenskålarna vilket har resulterat i många pappersrullar för att torka upp allt vatten, har tänkt fråga om inte Lambi eller något annat företag skulle vilja sponsra oss :-).

Doris är en mycket söt tjej och har en bra huvudhållning och gång. Hon är bra pigmenterad. Hon är en tjej med full av liv och rörelse. Hon har en spänstig gång. Klara, pigga och aletra ögon

Den 24 April 2012 flyttade Doris till fam. Eriksson på Lidingö då hon inte riktigt var bekväm med så många andra hundar asom fanns i flocken. Beslutet att omplacera henne var inte lätt men jag var tvungen att se vad som var bäst för Doris. Nu får hon lugn och ro och får all uppmärsamhet, vilket hon kräver mycket av.

 

Mamma

Bamses Nelly
Pappa
Cruise - En mycket glad, pigg, charmig och trevlig hane
Such
Nuch Torza Tyme T Cruise