Kiwimagic Sir Oliver  

Creme colourpoint (e)

Import Nya Zealand

Oliver mycket vänlig och harmonisk. Han älskar att klättra och ju högre dessto bättre. Han har stor aptit och äter som en häst. Han är extremt nyfiken och vill vara med överallt. Oliver är otroligt tillgiven och så snart vi bara tittar på honom börjar han att spinna. Han har däremot inte blivit vän med duschen ännu. Han är lite reserverad för främmande människor men efter ett tag tar hans nyfikenhet över och han kommer lunkande för att se vem det är som har kommit. Han var vår andra avelshane i vår uppfödning.

Oliver är nu kastrerad och han kastrerades i slutet av 2004. Efter kastreringen har han inte markerat någongång och  vi hoppas på att han inte börjar när han blir äldre. Oliver fick en (1) kull innan han kastrerades.

Oliver är en creme colourpoint. Han är ganska stor (vid 15 veckor vägde han c:a 2 kg) med substans i kroppen och muskler. Exellent benstomme, lång kropp, exellent placering av öronen och en exellent profil. Han har ett mycket öppet uttryck. Exellent markering. Exellent svanslängd. Ögonfärgen bra. Pälsen är i mycket fin och mjuk.

Oliver blev avelsgodkänd av domarna: Maud Olsen (Dec 2003) & Annelie Persson (Mars 2004)

FeLV / FIV negativ

Blodgrupp A

CIN  negativ

 

Mor
foto saknas
Kaiwara Rangitoto
g 03
Far

Kiwimagic New Zealand´s Finest
n 04